Паланська громада стала учасником пілотного мультиспортивного проєкту «Шлях чемпіонів»

Дата: 16.07.2024 14:25
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

12 липня 2024 року підписано меморандум про співробітництво між Міністерством молоді та спорту України, Національним олімпійським комітетом України та Паланською громадою Черкаської області.

Заступник Міністра молоді та спорту Олексій Нікітенко повідомив, що вже з 1 вересня в громаді запрацюють спеціалізовані спортивні класи, де тренери та вчителі фізичної культури разом виховуватимуть майбутніх спортсменів.

Він зауважив, що у рамках проєкту «Шлях чемпіонів» діти матимуть можливість самореалізуватися через обрані види спорту, стати сильнішими, більш впевненими, навчитися працювати в команді та долати труднощі.

Олексій Нікітенко подякував сільському голові Паланської сільської ради та директору Родниківського ліцею імені Т.Г. Шевченка Олександрі Слупіцькій за підтримку та створення умов для самореалізації дітей та молоді.

Зі свого боку Руслан Яремчук та Олександра Слупіцька відзначили важливість проєкту «Шлях чемпіонів» для їхньої громади, як такої, що має спортивні традиції.

Реалізація мультиспортивного проєкту «Шлях чемпіонів» відбувається за сприяння Міністерства молоді та спорту України, інших органів виконавчої влади, Національного олімпійського комітету України та спортивних федерацій. Проєкт впроваджується по всій країні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь