Відділ освіти, молоді, культури та спорту Паланської сільської ради Уманського району Черкаської області запрошує до співпраці підприємців, що ведуть господарську діяльність в сфері технічного нагляду

Дата: 17.04.2024 17:43
Кількість переглядів: 17

Фото без опису

Відділ освіти, молоді, культури та спорту Паланської сільської ради Уманського району Черкаської області запрошує до співпраці підприємців, що ведуть господарську діяльність в сфері технічного нагляду, для укладення договору по об’єкту «Капітальний ремонт фасадів та покрівель будівель Городецької ЗОШ I-III ступенів (корпуси №1 та №2) з впровадженням енергозберігаючих заходів за адресою: вул. Покровська, 4, с. Городецьке, Уманський район, Черкаська область». Даний проєкт реалізується з урахуванням вимог встановлення яких передбачено Фінансовою угодою  між Україною’ та Європейським інвестиційним банком щодо реалізації Програми з відновлення  України (далі – ПВУ), ратифікованою Законом України від 14 липня 2021 р. № 1645-IX, та які описані у Керівних принципах імплементації Програми, схвалених ЄІБ як такі, що відповідають Керівництву ЄІБ із закупівель.

Закупівля проводитиметься без застосування електронної системи закупівель, проте має відповідати принципам прозорості.

Учасник повинен надати:

  • виданий відповідно до законодавства уповноваженим органом дійсний кваліфікаційний сертифікат за спеціалізацією «Технічний нагляд за будівництвом будівель і споруд» по об’єктам за класами наслідків СС-2, персональну печатку інженера технагляду. (Клас наслідків визначається згідно із ПКД та  експертизи ПКД). 

  • Загальний інженерний досвід роботи на об’єктах капітального будівництва – не менше 10 років;

  • Досвід роботи інженером технічного нагляду – не менше 5 років на об’єктах реконструкції, капітального ремонту, технічного переоснащення, термомодернізації на будівлях СС-2 та/або СС-3.

  • Знання кращих передових практик та нормативної бази.

  • Наявність документально підтвердженого відповідного досвіду виконання аналогічних договорів (не менше 2 виконаних аналогічних договорів із вартістю кожного договору не менше 30% від очікуваної вартості закупівлі) (Під аналогічними розуміються договори співставні за складом та характером робіт (послуг):

  •  Копії підтверджуючих документів, а саме: аналогічних договорів з додатковими угодами та актів виконаних робіт на всю суму договору). У випадку коли сума актів виконаних робіт не відповідає вказаній вартості договору – надати пояснення.

  • Витяг ЄДРПОУ/Виписку ЄДРПОУ, в якому міститься  інформація, передбачена пунктом 9 частини другої статті 9 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань", або інші документи згідно чинного законодавства, підтверджуючі зазначену інформацію  (крім випадків, коли учасником є фізична особа-підприємець або учасником є нерезидентом).

 

Для подачі заявок учасник має надати свої документи в електронному чи паперовому форматі до 19 квітня 2024 року.

  • для електронних документів: buh.potg@ukr.net

  •  для паперових документів: м. Умань, вул. Залізняка 2А, каб.305


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь