Детальний план території для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної енергії в адміністративних межах села Паланка (вулиця Майка, 55, вулиця Майка, 57, вулиця Майка, 59, за межами насел

Дата: 28.03.2024 10:36
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

Виконавчий комітет Паланської сільської ради повідомляє, що розпочинається громадське обговорення проекту містобудівної документації, а саме: детального плану території для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної енергії  в адміністративних межах села Паланка (вулиця Майка, 55, вулиця Майка, 57, вулиця Майка, 59, за межами населеного пункту).

Мета проекту – розміщення, будівництво, експлуатація та обслуговування  будівель і споруд для передачі електричної енергії.

Підставою для розроблення містобудівної документації на місцевому рівні є рішення Паланської сільської ради від 21.12.2023 року №55-70/VIII «Про  надання дозволу на розробку детального плану території для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної енергії в адміністративних межах села Паланка (вулиця Майка, 55, вулиця Майка, 57, вулиця Майка, 59, за межами населеного пункту)».

Детальний план території складається з Пояснювальної записки, додатків та графічних матеріалів у паперовому та цифровому форматі. До графічних матеріалів входять: Схема розташування земельної ділянки у планувальній структурі території територіальної громади; План існуючого використання території та схема існуючих обмежень у використанні земель; Проектний план та схема проектних обмежень у використані земель; План функціонального зонування території; Схема транспортної мобільності та інфраструктури; Схема інженерного забезпечення території; Схема інженерної підготовки, благоустрою території та вертикального планування; План червоних ліній Креслення поперечних профілів вулиць.

Замовником проекту містобудівної документації є Виконавчий комітет Паланської сільської ради, розробник – ФО-П, архітектор Камельовський І.П.

З текстовою та графічною частинами зазначеного проекту містобудівної документації можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Паланської сільської ради в розділі «Містобудування», а також в будні дні з 08.00 – 17.15 у відділі просторового планування, архітектури та земельних відносин Паланської сільської ради за адресою: м. Умань, вул. Залізняка 2а.

Подання пропозицій та їх розгляд здійснюється з 28 березня 2024 року по 29 квітня 2024 року в адміністративному приміщенні Паланської сільської ради за адресою: м. Умань, вул. Залізняка, 2а, каб. 204 або в електронному вигляді на електронну адресу palanka-otg@ukr.net. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання з даного питання відбудуться 30 квітня 2024 року о 15:00 у залі засідань Паланської сільської ради ( м. Умань, вул. Залізняка, 2а, каб. 246).

Посадова особа замовника розроблення містобудівної документації, відповідальна за забезпечення організації розгляду пропозицій  (зауважень), та адресу, за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження): Левченко Іван Федорович – головний спеціаліст відділі просторового планування, архітектури та земельних відносин Паланської сільської. Тел (04744) 9-94-31.

Фото без опису

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь