👩‍💻👨‍💻Діджиталізація процесів управління закладами освіти громади

Дата: 15.02.2024 14:36
Кількість переглядів: 99

У рамках співпраці з УДПУ імені Павла Тичини щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти громади, днями на базі факультету фізики, математики та інформатики відбувся семінар-практикум для керівників та вчителів ЗЗСО Паланської громади щодо використання в управлінській діяльності хмарних технологій.

Організований захід був спрямований на підвищення рівня ІКТ-компетентностей, цифрове перезавантаження керівників закладів освіти, ознайомлення зі шляхами скорочення паперового документообігу у школах, вивільнення робочого часу управлінців та педагогів від непродуктивної рутинної праці, розв'язання проблем інформаційного хаосу в питаннях управління освітнім процесом через створення та розвиток хмаро орієнтованого середовища засобами, які пропонує корпорація Google.

Родзинками семінару стало знайомство з моделями, виконаними студентами факультету фізики, математики та інформатики на ЗD-принтерах, та екскурсія до оновленого планетарію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь