На території громади запрацювала психологічна служба допомоги родинам військових

Дата: 26.01.2024 14:44
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

Одним із напрямків соціальних служб Паланської громади є всебічний супровід 🪖військовослужбовців, ветеранів, родин загиблих, безвісти зниклих та полонених.

👥Вчора відбувся круглий стіл за участі заступника сільського голови Паланської СТГ Оксани Супрунець, відділу соціального захисту, служби у справах дітей, відділу освіти, культури, молоді та спорту, центру надання соціальних послуг.

В рамках круглого столу обговорили нові форми роботи із відповідними категоріями мешканців сіл. На території Паланської громади розпочала свою роботу 👩‍⚕️психологічна служба. В першу чергу її завдання — допомогти родинам загиблих пережити втрату близької людини. Відповідні служби вивчають соціальні та побутові потреби кожної родини, довідково надаються інформаційні послуги.

У закладах 🧑‍🏫освіти безкоштовно харчуються 125 дітей, а 36 — у дитячих садочках та дошкільних підрозділах (відповідних категорій).

У планах підготувати 📖довідник для ветеранів, родин та створити ветеранський хаб. У 2022 році у Паланській громаді було започатковано «Книгу пам’яті», працівники бібліотек збирають спогади про полеглих. Виготовляються меморіальні дошки та банери.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь