Громадське обговорення проекту містобудівної документації

Дата: 15.01.2024 08:30
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

Виконавчий комітет Паланської сільської ради повідомляє, що розпочинається громадське обговорення проекту містобудівної документації, а саме: детального плану території для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги, обмеженого вулицею Центральна в селі Іванівка, Паланської сільської ради, Уманського р-ну, Черкаської обл.

Мета проекту – для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я  та соціальної допомоги.

Детальний план території складається з Пояснювальної записки, додатків та графічних матеріалів у паперовому та цифровому форматі. До графічних матеріалів входять: Схема розташування території детального плану території в системі планувальної структури населеного пункту; Схема сучасного використання території та схема існуючих обмежень у використанні землі; Проектний план та схема проектних обмежень у використані земель; План функціонального зонування території; Схема транспортної мобільності та інфраструктури; Схема інженерного забезпечення території; Схема інженерної підготовки, благоустрою території та вертикального планування; Схема інженерно-технічних заходів цивільного захисту на мирний час та на особливий час; План червоних ліній Креслення поперечних профілів вулиць.

Замовником проекту містобудівної документації є Виконавчий комітет Паланської сільської ради, розробник – ФО-П, архітектор Камельовський І.П.

З текстовою та графічною частинами зазначеного проекту містобудівної документації можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Паланської сільської ради в розділі «Містобудування», а також у відділі просторового планування, архітектури та земельних відносин Паланської сільської ради за адресою: м. Умань, вул. Залізняка 2а.

Подання пропозицій та їх розгляд здійснюється з 15 січня 2024 року по 15 лютого 2024 року в адміністративному приміщенні Паланської сільської ради. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання з даного питання відбудуться 16 лютого 2024 року о 15:00 у залі засідань Паланської сільської ради ( м. Умань, вул. Залізняка, 2а, каб. 246).

Фото без описуГрафічні матеріали

Фото без опису

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь