Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу, проекту рішення Паланської сільської ради «Про затвердження Правил приєднання до комунальних водопровідних мереж в населених пунктах Паланської сільської терит

Дата: 17.11.2023 10:35
Кількість переглядів: 39

Фото без опису
Проект рішення сільської ради «
Про затвердження Правил приєднання до комунальних водопровідних  мереж в населених пунктах Паланської територіальної громади»  та аналіз його регуляторного впливу підготовлений у відповідності до Закону України «Про питну воду та питне водопостачання»,  Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, затверджених постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 22 березня 2017 року № 307, Правил користування системами централізованого питного водопостачання та централізованого водовідведення в населених пунктах України, затверджених наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 27 червня 2008 року № 190 (у редакції наказу Міністерства розвитку громад та територій України №97 від 19.04.2021), Правил технічної експлуатації систем водопостачання та каналізації населених пунктів України, затверджених наказом Державного комітету України по житлово-комунальному господарству від 05 липня 1995 року № 30. Для визначення   порядоку приєднання та користування  системами централізованого  водопостачання в населених пунктах Паланської сільської  територіальної громади.

Забезпечення реалізації  повноважень Комунального підприємства «Благодар»  Паланської сільської ради у сфері  з надання  послуг з централізованого  водопостачання в населених пунктах Паланської територіальної громади. За для запобігання порушення законодавства України щодо приєднання та користування системами централізованого водопостачання,  виявлення таких порушень, складення відповідних актів, матеріалів про адміністративні правопорушення, а також притягнення винних осіб до відповідальності. Оприлюднений на сайті Паланської громади  https://palanskaotg.org.ua/  в рубриці «Регуляторна діяльність», категорія «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються на адресу: 20340, Черкаська обл., Уманський р-н, с. Паланка, вул. Грушевського, буд. 11 (тел.04744-99431) виключно у письмовій формі протягом одного місяця з дня його опублікування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь