Пошук

Науково-практичний семінар для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти

Дата: 24.05.2023 08:25
Кількість переглядів: 55

🤝 У рамках співпраці між відділом освіти, культури, молоді та спорту Паланської сільської ради та КЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім.Т.Г.Шевченка Черкаської обласної ради» на базі Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу 23 травня 2023 року для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти проведено науково-практичний семінар «Альтернативні підходи до урізноманітнення ігрових завдань для гармонійного розвитку дітей дошкільного віку».

✅Висококваліфіковані викладачі коледжу розкрили учасникам заходу теоретично-практичні засади використання альтернативних підходів до урізноманітнення ігрових завдань для гармонійного розвитку дітей дошкільного віку.

✅Учасники заходу мали можливість ознайомитися з функціональними можливостями інтерактивної дошки, визначити її роль в роботі з дітьми дошкільного віку.

✅Педагоги практично вправлялися у творчій та ігровій діяльності, а отримані навички реалізовуватимуть у взаємодії з своїми вихованцями.

Науково-практичний семінар пройшов у щирій, комфортній, затишній, творчій атмосфері, з використанням різних форм роботи, зокрема: психологічних вправ, калейдоскопу ігрових завдань, ігрових вправ, майстер-класу, тощо.

Усі учасники заходу отримали іменні сертифікати.

Щиро дякуємо за плідну співпрацю, теплий, гостинний прийом, отримані знання, позитивні емоції та враження Крамській З.М, в.о.директора,заступнику директора з навчальної роботи, Троян Н.Д., завідувачу навчально-методичним кабінетом та викладачам КЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім.Т.Г.Шевченка Черкаської обласної ради».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь