Розпочато прийом пропозицій до проєкту Програми комплексного відновлення території Паланської сільської територіальної громади

Дата: 03.05.2023 09:48
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

Рішенням виконавчим комітетом Паланської сільської ради від 01.05.2023 № 45-9 „Про розроблення програми комплексного відновлення територій Паланської сільської територіальної громадиˮ затверджено склад робочої групи та  розпочато прийом пропозицій громадськості до проєкту Програми. 

Пропозиції прийматимуться протягом 10 календарних днів, починаючи з 3 травня 2023 року, з наступним розглядом на черговому засіданні робочої групи та оприлюдненням результатів розгляду в офіційних медіа. Жителі можуть подавати пропозиції щодо відновлення громади в електронному вигляді на офіційну адресу Паланської сільської ради: palanka-otg@ukr.net.

 

Довідки та пропозиції можна надавати за телефоном головному спеціалісту відділу просторового планування, архітектури та земельних відносин, секретарю робочої групи  Івану Левченку : +380672743602.

Довідково: Програма відновлення – це документ, який визначає основні просторові, містобудівні та соціально-економічні пріоритети політики відновлення і включає в себе комплекс заходів для забезпечення відновлення території громади (її частини), яка постраждала внаслідок збройної агресії проти України або в якій сконцентровані соціально-економічні, інфраструктурні, екологічні чи інші кризові явища.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь