Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу, проекту рішення Паланської сільської ради «Про затвердження Положення про здійснення державного контроль за використанням та охороною земель усіх категорій та ф

Дата: 13.03.2023 16:01
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу, проекту рішення Паланської сільської ради «Про затвердження Положення про здійснення державного контроль за використанням та охороною земель усіх категорій та форм власності на території  Паланської сільської територіальної громади»

Проект рішення сільської ради «Про затвердження Положення про здійснення державного контроль за використанням та охороною земель усіх категорій та форм власності на території  Паланської сільської територіальної громади» та аналіз його регуляторного впливу підготовлений у відповідності до ст. ст. ст. 6-1,  10 Закону України «Про державний контроль за використанням та охороною земель», ст. 19 Закону України «Про охорону земель», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 187, 188 Земельного кодексу України, ст. 219 Кодексу України про адміністративні правопорушення, Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України № 6 від 19.01.2017 року «Про затвердження Інструкції з оформлення державними інспекторами у сфері державного контролю за використанням та охороною земель і дотриманням вимог законодавства України про охорону земель матеріалів про адміністративні правопорушення» , Постановою Кабінету Міністрів України № 963 від 25.07.2007 року «Про затвердження Методики визначення розміру шкоди, заподіяної внаслідок самовільного зайняття земельних ділянок, використання земельних ділянок не за цільовим призначенням, псування земель, порушення режиму, нормативів і правил їх використання», з метою здійснення державного контроль за використанням та охороною земель усіх категорій та форм власності на території  Паланської сільської територіальної громади.

Забезпечення реалізації  повноважень Паланської сільської ради у сфері здійснення державного контроль за використанням та охороною земель усіх категорій та форм власності задля запобігання порушенням законодавства України щодо використання та охорони земель, своєчасного виявлення таких порушень, складення відповідних актів, матеріалів про адміністративні правопорушення, а також притягнення винних осіб до відповідальності оприлюднений на сайті Паланської громади  https://palanskaotg.org.ua/ в рубриці «Регуляторна діяльність», категорія «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються на адресу: 20340, Черкаська обл., Уманський р-н, с. Паланка, вул. Грушевського, буд. 11 (тел.04744-99431) виключно у письмовій формі протягом одного місяця з дня його опублікування.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь