ЗВІТ депутата Паланськоїї сільської ради Байдужої Юлії Олегівни

Дата: 08.02.2023 10:33
Кількість переглядів: 243

Байдужої Юлії Олегівни

У відповідності до статті 16 Закону України

«Про статус депутатів місцевих рад» представляю свій звіт як депутат

Паланської сільської ради VIII скликання за 2022 рік.

 

    2022 рік став для всіх нас роком випробувань. Наша громада постраждала в перші дні повномасштабного вторгнення росії - країни-терориста. Але ми продовжили працювати й ухвалювати важливі рішення для нашої громади попри виття сирен і обстріли за що дякую своїм колегам депутатам.

   В зв’язку з цими подіями багато наших планів та напрацювань довелось відкласти і зосередити всі ресурси на допомозі військовим, внутрішньо переміщеним особам та тимчасово переміщеним особам. Ще до початку повномасштабного вторгнення на 26 позачерговій сесії від 17 лютого 2022 року мною було ініційоване звернення депутатів Паланської сільської ради до Президента України відносно введення санкцій щодо народних депутатів, посадових осіб органів державної влади і місцевого самоврядування, а також олігархів, які втекли за кордон в період 30 січня-16 лютого 2022 року.    Основними тезами звернення було позбавити таких депутатів мандатів та  громадянства і ухвалити рішення РНБО України про повернення в державну та комунальну власність стратегічні підприємства та підприємства-монополісти електро-, газо-, тепло-, водопостачання та відведення, що належать олігархам, які втекли за кордон.

  Готувала звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Ради національної безпеки та оборони України "Про заборону Московського патріархату на території України".

  До початку вторгнення росії а також після був проведений пошук шляхів підтримки Територіальної оборони ЗС України. Була проведена робота по покращенню базування Сил оборони.

  Брала участь у всіх засіданнях сільської ради, так як з перших днів війни не покидала територію громади. Я є головою комісії з питань бюджету, фінансів, соціально – економічного розвитку та регуляторної політики, інвестицій та міжнародного співробітництва. До складу комісії входять 7 депутатів, не було випадків коли засідання переносилося з причини відсутності кворуму. Члени комісії відповідально відносяться до покладених на них обов’язків. На сесіях сільської ради розглядались та вирішувались досить актуальні на сьогодні питання соціальної сфери, підтримки жителів громади. Програми фінансової підтримки КНП "Уманська центральна районна лікарня" та КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" були виконані в повному обсязі.

  Діяльність моя була спрямована на захист інтересів громади у межах депутатських повноважень наданих чинним законодавством. Працюю щоб змінювати на краще життя нашої громади.

 

ЗАВАНТАЖИТИ ТУТ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь