Сьогодні сільський голова Руслан Яремчук зустрівся з перевізниками Паланської СТГ. Обговорили та проаналізували тарифи в умовах воєнного стану на пасажирські перевезення у громаді.

Дата: 19.07.2022 10:20
Кількість переглядів: 141

Фото без опису

Згідно Постанови Кабінету Міністрів №240 (від 25.03.2015 року), перевізники самостійно регулюють вартість пасажирських перевезень на приміських маршрутах. Органи місцевого самоврядування не мають повноважень впливати на ціноутворення на цих маршрутах.

З початком повномасштабного вторгнення росії значно підвищилася вартість дизельного палива, газу, витратних матеріалів. Окрім цього, змінилася логістика доставки запасних частин, що також призводить до зростання цін. Ці фактори спричиняють потребу у перегляді діючих тарифів на перевезення, зазначають перевізники.

На сьогоднішній день, на території Паланської громади мінімальна вартість проїзду становить 12 грн, максимальна — 65 грн.

Перевізники зазначають: саме пальне, і паливно-мастильні матеріали — це 70% складової тарифу на перевезення.

З 21 липня ціна за проїзд по маршруту Умань-Родниківка підвищиться на 3 грн. Ціни на пасажирські перевезення за іншими маршрутами у Паланській громаді залишаються незмінними, адже тарифи вже були переглянуті з ростом цін на паливо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь