Пошук

Розпочинається громадське обговорення проекту містобудівної документації, а саме: детального плану території для розміщення промислової забудови в адміністративних межах села Родниківка

Дата: 05.07.2022 11:50
Кількість переглядів: 228

Виконавчий комітет Паланської сільської ради повідомляє, що розпочинається громадське обговорення проекту містобудівної документації, а саме: детального плану території для розміщення промислової забудови в адміністративних межах села Родниківка Паланської сільської ради Уманського району Черкаської області ( за межами населеного пункту)

Мета проекту – визначення стратегії містобудівного розвитку і умови формування комфортного середовища життєдіяльності населення на найближчу і віддалену перспективу.

Детальний план території складається з Пояснювальної записки, додатків та графічних матеріалів у паперовому та цифровому форматі. До графічних матеріалів входять: схема розташування території у планувальній структурі, план існуючого використання території, ситуаційний план, опорний план,  схема планувальних обмежень, проектний план, план червоних ліній, схема організації руху транспорту і пішоходів, схема інженерної підготовки території та вертикального планування, схема інженерних мереж, споруд і використання підземного транспорту.

Замовником проекту містобудівної документації є виконавчий комітет Паланської сільської ради, розробник – ПП  архітектор Лісаченко В.М.

З текстовою та графічною частинами зазначеного проекту містобудівної документації можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Паланської сільської ради в розділі «Містобудування», а також у відділі просторового планування, архітектури та земельних відносин Паланської сільської ради за адресою: м. Умань, вул. Залізняка 2а.

Подання пропозицій та їх розгляд здійснюється з  05 липня 2022 року по 05 серпня 2022 року в адміністративному приміщенні Паланської сільської ради. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання з даного питання відбудуться 08 серпня 2022 року о 14:00 у залі засідань Паланської сільської ради ( м. Умань, вул. Залізняка, 2а, каб. 246).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь