В продовження попереднього блогу, який стосувався переходу податків Паланської СТГ в Уманську громаду

Дата: 06.05.2022 20:00
Кількість переглядів: 205

Фото без опису

В продовження попереднього блогу, який стосувався переходу податків Паланської СТГ в Уманську громаду, а точніше фонтани фонтани фонтани . Сьогодні поговоримо про Уманський тепличний комбінат. Це —бюджетоутворююче підприємство, яке знаходиться в адмінмежах Паланської громади. На комбінат у Антона Яценка також були плани, як і на військову частину, адже питання щодо спрямування податків УТК до Уманської міської ради Яценко тримав на особистому контролі.

Ситуація є настільки цинічною, що я вимушений прокоментувати її ще раз. Коли газ для комерційних структур став дорогим настільки, що вся теплична галузь України «лягла», залишився працювати лише один вітчизняний виробник продукції теплиць — Уманський тепличний комбінат. Фактично за 2 місяці до повномасштабного вторгнення рф, у цинічний спосіб була перекрита каналізація не лише тепличному комбінату, а й частині мешканців міста Умань. Все це мало кінцеву мету — змусити підприємство платити податки до Уманської міської ради. Приводи були різними, і деякі з них навіть юридично неправильними, а здебільшого і взагалі — абсурдними.

Цинізм також полягав і в тому, що на каналізаційному колекторі стояла машина «Уманьводоканал» більше 3-х місяців, яку ЦІЛОДОБОВО охороняла муніципальна варта.

Це була складна ситуація для тепличного комбінату, оскільки намагались порушити виробничі процеси. Ставили навіть за ціль знищення підприємства. Якщо зникає продукція, без заробітної плати залишається 600 працівників. Частина містян залишається без води. Без каналізації. І ці всі факти не брались в розрахунок.

Зараз не стоїть питання «хто це організував?», оскільки для нас воно закрите. Питання особо до @ Антона Яценка — якою є його позиція та куди має спрямувати свої податки Уманський тепличний комбінат?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь