СИСТЕМА ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ - ЗАХИСТ ГРОМАДИ, ЗАХИСТ УКРАЇНИ

Дата: 25.03.2022 14:22
Кількість переглядів: 191

Фото без опису

Кадри із відеокамери, що встановлена на території Паланської школи та зафіксувала вибухи 24 лютого, обов’язково стануть доказом військової агресії росії на суді у Гаазі.??

Ще у 2021 році Паланська громада прийняла програму «Безпечна громада». Одним із головних її напрямків було визначено встановлення камер відеоспостереження.

????До 24 лютого у селах на ключових об’єктах було встановлено майже 300 приладів. З початку агресії вони відіграли ключову роль.

????«Система працює без додаткового ліцензіонування, оскільки всі камери відеоспостереження, які ми придбали, є сертифікованими і працюють на встановленому програмному забезпеченні. Зараз в державі є чимало осіб, що здійснюють підривно-диверсійну роботу та дестабілізують ситуацію вцілому. Завдяки камерам вдається встановити номера тих автомобілів, на яких переміщуються особи, що малюють мітки, які запускають дрони і т.д.. Це все забезпечує порядок та контроль у наших населених пунктах», — прокоментував заступник сільського голови Михайло Драчевський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь