10 січня відбулось засідання з вчителями фізичної культури закладів загальної середньої освіти Паланської громади та керівниками спортивних гуртків ЦПО «АРТСПОРТ».

Дата: 10.01.2022 20:25
Кількість переглядів: 178

Фото без опису

Метою заходу було підведення підсумків роботи закладів освіти у напрямку фізичної культури та спорту за 2021 рік та обговорення перспектив розвитку фізичної культури та спорту на території Паланської громади на 2022 рік.

Відкрила зібрання Маргарита Бондаренко, головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту, яка розповіла про стан та розвиток фізичної культури та спорту в закладах загальної середньої освіти Паланської громади, підвела підсумки проведення І-х комплексних навчально-виховних заходів з видів спорту у 2021 році.

До участі у нараді долучилась Галина Гончар, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент, завідувач кафедри теорії та методики фізичного виховання факультету фізичного виховання УДПУ імені Павла Тичини. Вона ознайомила присутніх з сучасними підходами в роботі та впровадженням принципів Нової української школи в педагогічний процес.

Анна Хрипун, директор ЦПО «АРТСПОРТ», доповіла про напрямки діяльності закладу позашкільної освіти «АРТСПОРТ» у 2021 році.

Власним досвідом роботи поділився вчитель Іванівської гімназії, керівник гуртка з настільного тенісу Володимир Сушкета.

Детально зупинились на проведенні ІІ-х комплексних навчально-виховних заходів з видів спорту серед ЗЗСО Паланської сільської ради у 2022 році та внесли пропозиції щодо проведення І-х сільських спортивних ігор у 2022 році серед дорослого населення.

До обговорення перспектив розвитку фізичної культури та спорту на території Паланської громади та за її межами долучився голова Паланської сільської ради Руслан Яремчук.

Він також відзначив заклади освіти, які за результатами проведення І-х комплексних навчально-виховних заходів серед закладів загальної середньої освіти набрали найбільшу кількість балів, та вручив переможцям сертифікати на придбання спортивного інвентаря.

І - місце - Іванівська гімназія;

ІІ- місце - Паланський ліцей;

ІІІ- місце - Родниківський ліцей.

У ході проведення заходу вчителі та керівники гуртків окреслили ряд спільних проблем та, разом з керівництвом, намітили шляхи їх вирішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь