Організація якісного харчування у школах — топ-тема педагогічних зібрань різного рівня. Саме вона і стала предметом обговорення у рамках круглого столу, який відбувся сьогодні, 17 грудня.

Дата: 17.12.2021 17:25
Кількість переглядів: 711

Фото без описуНа круглому столі «Організації якісного харчування учнів у закладах освіти» були присутні представники освітнього напрямку Паланської СТГ, сільський голова Паланської СТГ Руслан Яремчук, батьки учнів початкових класів, відповідальні за організацію харчування у ЗЗСО.

Із презентацію результатів всеукраїнського дослідження «Задоволеність батьків та учнів шкільним харчуванням» виступила Булавка Оксана, головний спеціаліст відділу освіти Паланської СТГ.

Про організацію харчування дітей у закладах освіти громади та нормативно-правового забезпечення з послуг харчування розповіла Сарніцька Наталія Михайлівна, начальник відділу освіти Паланської СТГ.

Сергеєва Галина, бухгалтер по харчуванню відділу освіти, презентувала аналіз виконання норм харчування за період вересень-листопад 2021 року.

Засідання завершилось вправою «Долоня вражень», заступник сільського голови Паланської СТГ Оксана Супрунець підбила підсумки круглого столу та подякувала присутнім.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь