Розпочинається громадське обговорення проекту містобудівної документації, а саме: детального плану території для розміщення господарських будівель та споруд в адміністративних межах села Паланка (за межами населеного пункту)

Дата: 16.12.2021 17:36
Кількість переглядів: 276

Фото без описуВиконавчий комітет Паланської сільської ради повідомляє, що розпочинається громадське обговорення проекту містобудівної документації, а саме: детального плану території для розміщення господарських будівель та споруд в адміністративних межах села Паланка Паланської сільської ради Уманського району Черкаської області (за межами населеного пункту).

Мета проекту – визначення планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови земельної ділянки для розміщення господарських будівель.

Детальний план території складається з Пояснювальної записки, додатків та графічних матеріалів у паперовому та цифровому форматі. У текстових матеріалах визначається оцінка існуючої ситуації; основні принципи планувальної-просторової організації території; інженерне забезпечення, розміщення інженерних мереж, споруд; містобудівні заходи щодо поліпшення стану навколишнього середовища. До графічних матеріалів входять: Схема розташування території у планувальній структурі населеного пункту(району); План сучасного використання території. Опорний план; Схема планувальних обмежень; Проектний план; План червоних ліній. Креслення поперечних перерізів; Схема організації руху. Схема вертикального планування; Схема інженерних мереж.

Замовником проекту містобудівної документації є Виконавчий комітет Паланської сільської ради, розробник – ФО-П, архітектор Камельовський І.П.

З текстовою та графічною частинами зазначеного проекту містобудівної документації можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Паланської сільської ради в розділі «Містобудування», а також у відділі земельних відносин, комунальної власності та житлово-комунального господарства Паланської сільської ради за адресою: м. Умань, вул. Залізняка 2а.

Подання пропозицій та їх розгляд здійснюється з 16 грудня  2021 року по 14 січня 2022 року в адміністративному приміщенні Паланської сільської ради. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання з даного питання відбудуться 17 січня 2022 року о 15:00 у залі засідань Паланської сільської ради ( м. Умань, вул. Залізняка, 2а, каб. 246).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь