Щороку 3 грудня вся світова спільнота відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю.

Дата: 03.12.2021 14:48
Кількість переглядів: 525

Фото без описуПереймаючись буденними справами, ми не повинні забувати, що поруч живуть люди, які першочергово потребують нашої уваги й підтримки, а також соціального захисту.

????На сьогодні в Паланській громаді проживає 776 людей з інвалідністю, понад 50 особи з числа дітей.

????Відповідно до Закону України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», Паланська сільська рада намагається створити належні умов для повноцінної реалізації особи з інвалідністю своїх прав та гарантій, визначених чинним законодавством та забезпечення її соціального захисту шляхом надання правових, соціальних, психологічних та інших умов.

????Зокрема, соціальний захист таких осіб полягає у пенсійному забезпеченні, нарахуванні компенсаційних та державних допомог, отриманні пільг та відповідних соціальних послуг, санаторно-курортному лікуванні, у тому числі встановлення опіки (піклування) або стороннього догляду, наданні реабілітаційних заходів, сприянні у забезпеченні технічними та іншими засобами реабілітації.

??????Бажаємо всім людям з особливими потребами витримки, оптимізму, здоров`я, можливості втілити в реальність Ваші плани та задуми!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь