Виконавчий комітет Паланської сільської ради повідомляє про громадське обговорення містобудівної документації, а саме: детального плану території для розміщення присадибної земельної ділянки в селі Іванівка Паланської сільської ради.

Дата: 26.10.2021 20:25
Кількість переглядів: 371

Виконавчий комітет Паланської сільської ради повідомляє, що розпочинається громадське обговорення проекту містобудівної документації, а саме: детального плану території для розміщення присадибної земельної ділянки в селі Іванівка Паланської сільської ради Уманського району Черкаської області.

Мета проекту – для розміщення присадибної земельної ділянки. Під час розроблення містобудівної документації було враховано чинні на території України державні норми, правила, стандарти.

Детальний план території складається з Пояснювальної записки, додатків та графічних матеріалів у паперовому та цифровому форматі. У текстових матеріалах визначається оцінка існуючої ситуації; основні принципи планувальної-просторової організації території; інженерне забезпечення, розміщення інженерних мереж, споруд; містобудівні заходи щодо поліпшення стану навколишнього середовища. До графічних матеріалів входять: Схема розташування території у планувальній структурі населеного пункту(району); План сучасного використання території. Опорний план; Схема планувальних обмежень; Проектний план; План червоних ліній. Креслення поперечних перерізів; Схема організації руху. Схема вертикального планування; Схема інженерних мереж.

Замовником проекту містобудівної документації є Виконавчий комітет Паланської сільської ради, розробник – приватний архітектор Прищепов В.О.

З текстовою та графічною частинами зазначеного проекту містобудівної документації можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Паланської сільської ради в розділі «Містобудування», а також у відділі земельних відносин, комунальної власності та житлово-комунального господарства Паланської сільської ради за адресою: м. Умань, вул. Залізняка 2а.

Подання пропозицій та їх розгляд здійснюється з 26 жовтня по 26 листопада 2021 року в адміністративному приміщенні Паланської сільської ради. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання з даного питання відбудуться 29 листопада 2021 року о 15:00 у залі засідань Паланської сільської ради ( м. Умань, вул. Залізняка, 2а, каб. 246).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь