Інформація Паланської сільської ради про оголошення конкурсу з відбору суб`єкта оціночної діяльності (село Піківець)

Дата: 12.10.2021 10:28
Кількість переглядів: 311

Назва об’єкта: земельна ділянка площею 0,1376 га

Місцезнаходження об’єкта оцінки: Черкаська обл., Уманський район Паланська сільська рада село Піківець вулиця Уманська, 33-Г

Підстава: рішення Паланської сільської  ради від  16 вересня 2021 року №19-26/VIII.

Мета проведення незалежних оцінок: визначення ринкової вартості об’єктів сільської комунальної власності, що приватизуються шляхом викупу з такими умовами: усі витрати з оплати послуг юридичних та фізичних осіб, пов?язаних з підготовкою об?єкта до приватизації (в тому числі щодо відведення земельної ділянки під об?єктом приватизації) та нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу, покладаються на покупця).

Претендентам потрібно подати конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті.

До підтвердних документів, поданих на конкурс із відбору суб’єктів оціночної діяльності, належать:

заява на участь у конкурсі за встановленою формою;

копія установчого документа претендента;

копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;

письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їх особистими підписами;

 копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;

інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов?язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт у календарних днях.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Конкурсну документацію слід подавати до відділу земельних відносин, комунального майна та житлово-комунального господарства Паланської сільської ради) за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу включно.

 

К о н к у р с  в і д б у д е т ь с я  12.11.2021 об 10:00 в адміністративній будівлі за адресою: Черкаська обл., м. Умань, вул. Залізняка, 2а

Телефони для довідок: 0969517693


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь