На Черкащині викрито схему обману фермерів

Дата: 22.09.2021 15:45
Кількість переглядів: 455

Фото без описуНа Черкащині правоохоронці викрили підпільне підприємство, яке виготовляло підробки популярних агрохімічних засобів і реалізовувало фермерам.

«Житель Жашкова та четверо місцевих мешканців налагодили виробництво фальсифікованої продукції засобів захисту рослин. Сировиною виступали дешеві аналоги препаратів, які мали у своєму складі ідентичну за властивостями діючу хімічну речовину, але були дешевшими від вартості», — повідомили в нацполіції.

Зловмисники продавали товар аграріям по всій території України, а також на ринках і в місцях стихійної торгівлі гуртом та в роздріб. За місцем здійснення незаконного виробництва фальсифікованої продукції вилучили 260 каністр з логотипами різних торгових марок, зокрема таких, як: «Syngenta», «Bayer», «DuPont», «Defenda», 15 пакетів з порошкоподібною речовиною, етикетки з логотипами торгових марок, блокноти з чорновими записами та товаротранспортні накладні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь