З нагоди Дня підприємців апарат Паланської сільської ради зорганізував зустріч із представниками малого та середнього бізнесу Паланської громади.

Дата: 03.09.2021 17:18
Кількість переглядів: 490

Фото без описуПривітав учасників сільський голова Руслан Яремчук та наголосив на важливості підприємців у житті громади і країни вцілому:

????«Вони - головна рушійна сила будь-якої економіки. І так само вони беруть участь безпосередньо у формуванні економічного ладу і демократичного суспільства».

Захід проходив у офлайн/онлайн форматі.

????До зустрічі долучився Сергій Соколюк, завідувач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Уманського НУС із презентацією «Регіональний розвиток та сучасне підприємництво».

????«Про програму USAID з аграрного та сільського розвитку» доповідала Тетяна Монке, регіональний координатор в Черкаській області Програми USAID Агро.

????Тетяна Величко, представник молодіжної ради Паланської сільської ради поділилась враженнями навчального візиту до Вінницької області у рамках реалізації проєкту «Бери і роби».

????Про підтримку розвитку бізнесу в регіоні доповідав Дмитро Пивак, начальник управління економічного розвитку Департаменту регіонального розвитку Черкаської ОДА.

??Заключною частиною заходу став діалог у форматі «питання-відповіді» між підприємцями та сільським головою.

Дякуємо присутнім, які приділили час та відвідали зустріч!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь