Конкурс на заміщення вакантної посади  директора комунального підприємства «Благодар» Паланської сільської  ради Уманського району Черкаської області.

Дата: 15.06.2021 10:44
Кількість переглядів: 310

Фото без описуДиректор комунального підприємтсва

Паланська сільська рада, відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» оголошує конкурс на заміщення вакантної посади  директора комунального підприємства «Благодар» Паланської сільської  ради Уманського району Черкаської області.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу подають до сільської ради такі документи: письмову заяву про участь в конкурсі;  заповнену особову картку (форма № П-2); автобіографію; копії документів про освіту, копію паспорта громадянина України;  е-декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, щодо себе та членів своєї сім’ї; письмову згоду на обробку персональних даних;  дві фотокартки розміром 4х6 см; копію трудової книжки;  пропозиції кандидата щодо подальшої фінансово-економічної діяльності підприємства, установи, організації, викладені у довільній формі (бізнес-план, програма діяльності тощо).

Кваліфікаційні вимоги до кандидата на посаду: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста,  Стаж роботи за фахом не менше 1 року, знання Конституції України; законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та ін. законів у галузі житлово-комунального господарства; правил ділового етикету; правил охорони праці та протипожежної безпеки; знання основних програм роботи на комп’ютері).

За довідками звертатись за адресою: вул. Залізняка,2а, м. Умань, Черкаської області , Паланська сільська рада , каб.№212».

 Прийом документів: з 16 червня по 15 липня 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь