Конкурс на заміщення вакантної посади  директора комунального підприємства «Благодар» Паланської сільської  ради Уманського району Черкаської області.

Дата: 15.06.2021 10:44
Кількість переглядів: 282

Фото без описуДиректор комунального підприємтсва

Паланська сільська рада, відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» оголошує конкурс на заміщення вакантної посади  директора комунального підприємства «Благодар» Паланської сільської  ради Уманського району Черкаської області.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу подають до сільської ради такі документи: письмову заяву про участь в конкурсі;  заповнену особову картку (форма № П-2); автобіографію; копії документів про освіту, копію паспорта громадянина України;  е-декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, щодо себе та членів своєї сім’ї; письмову згоду на обробку персональних даних;  дві фотокартки розміром 4х6 см; копію трудової книжки;  пропозиції кандидата щодо подальшої фінансово-економічної діяльності підприємства, установи, організації, викладені у довільній формі (бізнес-план, програма діяльності тощо).

Кваліфікаційні вимоги до кандидата на посаду: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста,  Стаж роботи за фахом не менше 1 року, знання Конституції України; законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та ін. законів у галузі житлово-комунального господарства; правил ділового етикету; правил охорони праці та протипожежної безпеки; знання основних програм роботи на комп’ютері).

За довідками звертатись за адресою: вул. Залізняка,2а, м. Умань, Черкаської області , Паланська сільська рада , каб.№212».

 Прийом документів: з 16 червня по 15 липня 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь