Пошук

День цивільного захисту у закладах освіти

Дата: 14.05.2021 09:04
Кількість переглядів: 396

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 13 травня 2021 року у закладах загальної середньої освіти Паланської громади відбувся  День цивільного захисту.

Учні та педагогічні колективи шкіл удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевіряли здатність діяти грамотно і чітко на захист свого здоров'я та життя.

У  цікавій та змістовній формі вчителі  розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу, про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, про правила поведінки на водоймах, нагадали учням план дій під час виникнення радіаційної небезпеки. 

Протягом дня учні мали змогу переглянути навчальні фільми,  практично знайомились із засобами захисту органів дихання та шкіри, вчились надавати своєчасну медична допомога умовним потерпілим.  

Завершальним етапом дня стало проведення об'єктових навчань і  тренувань  з питань  цивільного захисту.  Учні і вчителі практично відпрацювали спільні дії  під час евакуації з закладів освіти за сигналом «Увага всім!», демонструючи свою  обізнаність та вміння діяти злагоджено і організовано.  Такі заходи мотивують учнів до розвитку відповідальності та вміння правильно діяти під час виникнення надзвичайних ситуацій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь