Нарада із заступниками директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти Паланської сільської ради,

Дата: 12.05.2021 16:29
Кількість переглядів: 375

Фото без опису????Сьогодні відбулась нарада із заступниками директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти Паланської сільської ради, на якій було розглянуто ряд питань.

????Про внутрішній контроль як запоруку якісного надання освітніх послуг доповідала Супрунець О.А, заступник сільського голови Паланської ТГ.

????Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Сарніцька Н.М. розповіла про трудові відносини з працівниками закладів пенсійного віку.

????Презентувала доповідь про організоване закінчення 2020/2021 навчального року Мулик Л.В., головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту.

????Із презентацією сучасних підходів до розробки освітніх програм закладів загальної середньої освіти виступила Байда І.Ф., методист відділу освіти, культури, молоді та спорту.

????Головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту, Булавка О.П. розповіда про Стратегію розвитку освіти Паланської сільської ради на 2021-2024 рр.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь