13 березня, на базі Уманської міської дитячої лікарні щепився від COVID-19 директор - Олександр Борисович Новаківський.

Дата: 15.03.2021 11:10
Кількість переглядів: 515

Фото без опису13 березня, на базі Уманської міської дитячої лікарні щепився від COVID-19 директор - Олександр Борисович Новаківський.

Така можливість виникла через те, що після щеплення всіх працівників лікарні, що виявили бажання вакцинуватись лишилися вільні дози.

Флакон з вакциною Covishield (виробництва Серум Інстітьют оф Індія ПВТ.ЛТД.) містить 1??0?? доз. Він придатний лише 6?? годин після відкриття і по завершенню вакцинальної сесії має бути безпечно утилізований??

????"Зараз вакцинація від COVID-19 в організованих колективах Уманського району здійснюється однією нашою мобільною бригадою. 11-12 березня на базі Черкаської медичної академії пройшла навчання ще одна мобільна бригада з Уманського міського центру первинки. Вона почне працювати з 15 березня. Це ?пришвидшить процес вакцинації від COVID-19 в районі" - говорить Олександр Борисович.

Крім того, з 16.03.2021 в м.Черкаси планується проведення дводенних ????навчальних семінарів для медичних працівників пунктів щеплень

проти коронавірусної інфекції.

????Тимчасові пункти щеплень для етапу 2?? вакцинації проти коронавірусної інфекції, створюються на базі закладів первинної медичної допомоги. Проведення щеплень проти коронавірусної інфекції не передбачені у постійно діючих пунктах щеплень з метою виділення окремих потоків для проведення планової вакцинації та вакцинації проти коронавірусної інфекції.

????"Перший тимчасовий пункт щеплень буде створений на базі Уманської амбулаторії. І поетапно вони розгортатимуться на базі амбулаторій сіл Бабанка, Родниківка, Юрківка та Ладижинка. Ці пункти вже затверджено на рівні міністерства" - продовжує директор.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь