ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта «Про затвердження Положення про відшкодування втрат від недоотримання коштів за фактичне використання земельної ділянки»

Дата: 05.03.2021 20:46
Кількість переглядів: 329

Проект рішення Паланської сільської ради «Про затвердження Положення про відшкодування втрат від недоотримання коштів за фактичне використання земельної ділянки» розроблено – фінансове управління Паланської сільської ради.

 

Даний регуляторний акт регулює механізм реалізації принципу платності використання земельного фонду Паланської сільської ради,  залучення додаткових коштів до місцевого бюджету для успішного втілення програми соціально-економічного розвитку сіл Паланської сільської ради.

Згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Паланської сільської ради  не пізніше п’яти робочих днів  з дня оприлюднення повідомлення про оприлюднення цього проекту регуляторного акта.

З вказаним проектом та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися за адресою: вул. Грушевського, 11, с. Паланка, Уманський район, Черкаська область, 20340, а також на офіційній веб-сторінці  Паланської сільської ради в розділі регуляторна-діяльність.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань  приймаються в письмовому вигляді протягом 1 (одного) місяця з дати опублікування проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу за адресою: вул. Грушевського, 11, с. Паланка, Уманський район, Черкаська область 20340, та на е-mail: palanka.fin@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь