Тренінг з інфекціоністом

Дата: 02.02.2021 17:33
Кількість переглядів: 458

Фото без описуСьогодні за ініціативи депутатів Паланської ОТГ та меценатів відбулось навчання лікарів громади з Ольгою Голубовською

Депутати Паланської ОТГ Войченко Сергій та Микола Гордій разом з меценатами Сапаєвим Бахтіяром та Микитчаком Павлом організували тренінг лікарів громади із Заслуженим лікарем України Голубовською Ольгою.  

Директор Центральної районної лікарні Інна Добрянська запросила колег первинної та вторинної ланки Уманського району: лікарів-інфекціоністів, анестезіологів та сімейних лікарів.  Ольга Голубовська надала корисну і сучасну інформацію. Головний меседж: актуальні питання лікування COVID-19 та подальша реабілітація пацієнтів, основні помилки, діагностика та профілактика. 
Не всі представники лікувальних закладів змогли потрапити на зустріч через карантинних обмежень. Тому лекція демонструвалась у прямомі включенні від "Умань-Стрім".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь